Search & Selection

Levering og kvalitet er vores succeskriterier.
Vi udvælger kandidater som bidrager til vores kunders vækst

Activator Group beskæftiger sig med at rekruttere direktører, ledere og specialister til danske og internationale virksomheder.
Vi anvender både Search (headhunting) & Selection (annoncering) i opgaveløsningen, da vores erfaringer viser, at kombinationen giver den mest effektive opgaveløsning for vores kunder.

Netværk er en af nøglerne til vores succes. Konsulenterne i Activator Group har alle et omfattende netværk indenfor det private og offentlige erhvervsliv og vores searchere har et indgående kendskab til virksomheder og nøglepersoner. Vores netværk og viden bruges målrettet i bestræbelserne på at finde egnede kandidater til vores kunder.

Ud over de faglige kompetencer og erfaringer har vores personlige holdninger og værdier stor betydning for vores evne til at lykkes i et job. Derfor er vi særdeles grundige, ikke blot i vores afdækning af kandidaternes faglige kompetencer og motivation, men også i vores analyse af deres personlighed og personlige værdisæt og den deraf udmøntede adfærd.

Fortrolighed og diskretion i forhold til kunden og kandidaten er en selvfølge. Gennem grundige interviews ved opdragsgiver, afdækker vi, hvilke krav der stilles til den rette kandidat, såvel menneskeligt som fagligt. Dette sikrer det rette match mellem virksomhed og kandidat.

Vi har en professionel holdning til det vi laver. Derfor kan man forvente, vi forholder os positiv kritisk til opgaven og giver kunderne et modspil. Vi deler gerne vores viden og erfaring omkring markedsforhold, organisationsdesign m.v. med vores kunder.