Projektledelse

– kom bagklogskaben i forkøbet…
Forudsætningen for et succesfuldt projekt er ofte en professionel ledelse af projektet. Gennem ledelse og styring af projektet sikrer Activator Group jeres virksomhed en effektiv og succesfuld udvikling, gennemførelse og afslutning af projektet.

Projektledelse og styring med Activator Groups konsulenter sikrer din virksomhed bl.a. een ansvarlig under hele eller dele af jeres projekter, samt en korrekt udvikling af projekter, organisation, tidsplaner, synliggørelse af krav, professionel kommunikation, risk management og fremdrift helt frem til målene er nået.

Activator Groups projektledelse og styring leveres ofte som individuelle ydelser til den enkelte kunde. Disse løsninger bliver udviklet med henblik på fusion af organisationer, strukturreformen, samarbejder på tværs af organisationer eller f.eks. it implementeringer i både private og offentlige organisationer.

Activator Groups konsulenter kan naturligvis også rådgive og være coach for eksisterende projekters ledelse og styring og vi gør det med mange års erfaring.